Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

La destruccion d’Hòms enregistrada per un dròne rus

L’enregistrament mòstra la desolacion de la vila siriana qu’es destrucha per de nombroses bombardaments

Un dròne rus a subrevolat la vila siriana d’Hòms e a enregistrat la desolacion d’aquela ciutat, destrucha qu’es après los nombroses bombardaments e atacs qu’a patit. Vaicí d’imatges que mòstran la duretat de la guèrra de Siria.
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Jiròni B. Limòtges
3.

E enquera nos mostren pas los que n'i resteten sos los fuòcs russes e d'Al Asad, obludats sos totas quelas roinas.
Me fai pensat a las imatjas de Grozni quante era pitit. Ne'n 'chabarem jamai. Paubra umaniat.

  • 2
  • 0
Francesc Palma de Mallorca
2.

Qui ha organtsat acò? tots ho sabem lo pentagon. Qui ha pagat als mercenaris? qui los ha armat? A mai de l'arabia, los emirats, la turquia, tamben ha estat l' UE.

  • 2
  • 0
Ernèst Guevara Jr. L'Avana
1.

"Escalofriante, terrible, doloroso... no sé que más decir. Ciudad siria de Homs filmada por un drone ruso.", Sètz passats a la lenga de la revolucion cubana, al Jornalet ? Quantes milierats de mòrts, victimas de DAESH, jos aquelas arroïnas ? Lo balanç del Bataclan, a París, en comparason, deu paréisser un pauc leugieron, non ? Curiós que se'n parle pas mai.

  • 6
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article