Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

An publicat en catalan lo segond volum de L’arabi del futur

Una autobiografia en benda dessenhada d’una enfança viscuda en Bretanha, dins la Libia de Qadhdhafi e dins la Siria d’Hafiz Al Asad

Ven de se publicar en catalan lo segond volum de L’arabi del futur, una joventut a l’Orient Mejan. Una originala autobiografia en benda dessenhada de Riyad Sattouf, collaborador de Charlie Hebdo qu’èra pas a la redaccion lo jorn de l’atemptat. Dins aquela òbra, Sattouf explica son enfança viscuda en Bretanha, dins la Libia de Qadhdhafi e dins la Siria d’Hafiz Al Assad. Amb un agach d’enfant, mas pas brica ingenú, l’autor retrai d’un biais tragicomic la societat aràbia de l’epòca.
 
Traduch en 16 lengas, L’arabi del futur es un fenomèn global, e son autor anóncia que seguiràn los volums 3, 4 e 5.
 
 
 

SATTOUF, Riyad. L’àrab del futur 2 Una joventut a l’Orient Mitjà (1984-1985). Traduccion de Marta Marfany Simó. Salamandra 2016, 160 paginas, 19 èuros.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article