Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Apple presenta lo nòu iPhone 5SE a melhor mercat

Se presenta tanben la nòva mòstra Apple Watch fòrça mens cara

Apple presentèt diluns passat lo nòu iPhone 5SE, que se vendrà mai a bon mercat que los modèls precedents. La presentacion se tenguèt a San Francisco, ont al delà del nòu telefòn mobil se presentèt d’autres produches novèls coma la tauleta iPad Air 2 e la mòstra Apple Watch. Aqueste darrièr produch serà tanben a melhor mercat: se pòt crompar ara per 299 dolars.
 
 
L’iPhone 5SE
 
Lo nòu telefon mobil d’Apple se començarà de vendre la setmana que ven als Estats Units, en China, al Reialme Unit, en Canadà e Austràlia a 399 dolars. En Occitània se poirà crompar lo mes de mai.
 
Incorporarà un dels processors mai poderoses del mercat, lo chip A9, e tendrà una camèra de 8 megapixels. I aurà una version de 16 GB d’emmagazinatge e una autra de 64, e amb la meteissa gamma de colors que l’iPhone 6S: aur, gris, argent e ròsa.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pirolet
2.

E òc! Se sap qu'amb aquel traste lo mon anirà melhor! Te disi!

  • 2
  • 0
Hébé
1.

Se'n fotèm ben... Jornalet es pas lo "Figaro Mag", es pas aquí per faire de reclama per l'enterpresa Apple ! non pas ? De que ne'n pensatz ?

  • 3
  • 5

Escriu un comentari sus aqueste article