Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Lo patrimòni oral de Gasconha mes en valor

Las edicions de Sud Ouest venon de publicar de contes e de recits amb musica de Gric de Prat

Las edicions Sud Ouest venon de publicar las istòrias explicadas suls camins de Gasconha per la companhiá Gric de Prat. Aquelas istòrias son editadas amb los àudios descargables de uèch contes recitats per Eric Roulet e acompanhats amb la musica de Jean-Michel Rivet.
 
Contes d’un doman acabat es lo primièr libre en occitan de las edicions del jornal Sud Ouest. Los autors, Eric Roulet e Natalia Casaucau, son d’especialistas de la cultura populara de Gasconha, mai que mai dins lo parçan de Bordèu. Fa mai de trenta ans que remassan d’observacions e de testimoniatges dins aquel domeni que fan reviure e divulgan amb la companhiá Gric de Prat, del temps que trabalhan a la preservacion e la dignificacion de la lenga occitana.
 
Lo libre se pòt comandar dirèctament en çò dels autors, o se pòt quitament crompar dins las librariás. Tanben se pòt crompar per Internet suls sit de la FNAC, de Decitre, E-Leclercq, Les Libraires, Price Minister, etc.
 
 
 

ROULET, Eric; CASAUCAU, Natalia; RIVET, Jean-Michel . Contes d’un doman acabat / Les contes d’un futur achevé. Éditions Sud Ouest, 2016. 224 paginas. 14,90 èuros.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article