Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Lo Mont de Marsan: darrièrs jorns per s’inscriure a la formacion en mediacions culturalas e patrimonialas

Lo percors prepausa una formacion a la mediacion culturala e a la valorizacion del patrimòni, amb un cors de lenga e cultura de Gasconha

Los Chancaires au Primtemps de l'arribèra de 2015
Los Chancaires au Primtemps de l'arribèra de 2015 | Unuaiga
Lo 6 de junh que ven es lo darrièr jorn per s’inscriure a la formacion en mediacions culturalas e patrimonialas. Se tracta d’una nòva opcion de mastèr 2 que se tendrà al Mont de Marsan (Lanas Petitas) a partir de la rintrada que ven, que la prepausa l’ÈSPE d’Aquitània al sen del mastèr, mençon Practicas e Engenhariá de la Formacion. Dins aquel encastre, la formacion prepausa un cors de lenga e cultura de Gasconha.
 
La tòca del cors es de preparar a las nòvas practicas professionalas de mediacion vèrs la cultura e vèrs lo patrimòni, e als emplecs dins las institucions patrimonialas, es a dire los musèus, las bibliotècas, los archius, los monuments istorics e los grands sits patrimonials. Es tanben dirigit vèrs las agéncias de servicis.
 
Lo percors de mastèr de mediacion culturala e patrimoniala prepausa una formacion a la mediacion culturala e a la valorizacion del patrimòni.
 
Trobaretz lo dorsièr de preïnscripcion d’emplir sul sit de l’ÈSPE d’Aquitània, via l’aplicacion Apoflux. Podètz demandar mai d’informacions a la persona responsabla de l’opcion, Marie-Anne Châteaureynaud.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article