Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Qatar: condemnan a un an de preson una torista olandesa que denoncièt que foguèt violada

L’òme qu’ela l’acusèt del violament es estat condemnat a 100 foetadas per adultèri e a 40 de mai per aver begut d’alcòl

| Shell
La justícia de Qatar a condemnat a un an de preson una femna olandesa qu’aviá denonciat que l’avián violada. En març passat, la femna, que passava sas vacanças en aquel emirat, anèt a la polícia per denonciar que l’avián drogada e violada dins una ostalariá. La polícia l’arrestèt a ela. Ara l’an jutjada e condemnada per téner de relacions extramatrimonialas e serà deportada quand se formalizarà la senténcia, çò a raportat aquesta setmana l’ambaissadora olandesa a Qatar, Yvette Burghgraef Van Eechoud.
 
L’òme qu’ela l’acusèt del violament es estat condemnat a 100 foetadas per adultèri e a 40 de mai per aver begut d’alcòl. Dins lo jutjament el se declarèt colpable d’aver tengut de relacions consenditas mentre qu’èra ebri.
 
De son costat, la femna olandesa denoncièt que foguèt drogada dins un club de centre de Dawha. “Ela se remembra que se revelhèt dins un apartament desconegut, ailà s’avisèt que l’avián violada”, çò declarèt son avocat, Brian Lokkollo.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Francesc Palma de Mallorca
3.

Se ela ho consentí, e aprés volguet pas, la causa es pas clara. Milhor haver-ho pas denunciat en un país atal.

  • 0
  • 1
Jòrdi Carcassona
2.

#1 Ebé. Fan de publicitat al PSG e al Barça

  • 1
  • 1
ltrobat Gasconha
1.

Quina idea d'anar har torisme au Qatar!!

  • 6
  • 1

Escriu un comentari sus aqueste article