Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

A jogat de piano sus l’Ocean Artic per una campanha de Greenpeace

Ludovico Einaudi a participat a la campanha “Salvatz Artida” (“Save the Arctic”)

Lo celèbre compositor e pianista italian Ludovico Einaudi a participat a una campanha de Greenpeace per demandar la proteccion de l’Ocean Artic. O a fach amb una interpretacion impressionanta per un piano d’una pèça creat a bèl exprèssi, sus una plataforma flotanta al mièg de l’Ocean Artic, just davant lo glacièr Wahlenbergbreen, en Svalbard, en Norvègia.
 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

"Tàrrega" Igualkada (PP.CC.)
2.

No entenc comtessa de Dia, el que dius, però en la destrucció del mon hi poarticipem tots, i cal replantejarno-s'ho tot si volem slavar el Mon, l'Artic i el Mar.
Recapacitem, i parem aquesta masacre i extermini en massa, que estem fent, som uns assesssins, i quasi bé, no ens mereixem res.
Replanteje-m'ho tot i canviem sinó ja sabem el que passarà, i no és broma.
L'Ernest, "El Tàrrega".

  • 0
  • 0
comtessa de Dia
1.

a, d'aquela societat de l'espectacle ! per aqueu pîanista que crenhe pas la freg, esperem que se sarà pas passat coma dins lo Pantgagruel de Rabelais onte lei nòtas de musica serián geladas e non s'entendrián ! en tot cas,signali qu'a greenpeace e ais ecologistas protectors dau plancton e dei carambòts polaris qu'existis una sciencia, la geologia que nos apren que dempuei de milions d'annadas la calòta polari o ben s'estrechisse o ben s'espandisse, e aquò dura ben avant que l'òme aguèsse fach son aparicion sus terra.' e quand faguèron sa descubèrta pauc aban,s l'an mil, leis escandinaus nomèron lo Grônland, la terra verda, perqué li aviá d'aubres que desempuei an dispareiguts, e coma se ditz, vèrd t'esperi e tard t'aurai

  • 2
  • 24

Escriu un comentari sus aqueste article