Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

La 38a vesita del Bordèu occitan prepausa de descobrir l’istòria per mejan de las fonts

Organizada per l’Ostau Occitan (IEO 33), la vesita se tendrà aqueste dissabte entre 14h e 16h

| Marie Thérèse Hébert & Jean Robert Thibault
Dissabte que ven, 13 d’agost, se debanarà la 38a vesita guidada del Bordèu occitan. En aquesta ocasion, l’eveniment es entitolat “una istòria de honts” e prepausa de descobrir “lo passat e los païsatges que’s succediren dens aquestes quartèirs de Bordèu”, “per l’istòria de diferentas hontanas”.
 
Organizada per l’Ostau Occitan (IEO 33), la vesita partirà a 14h de la plaça del Camp de Mart e es previst que s'acabe vèrs 16h près de la carrièra de la Corsa.
 
Lo nombre de participants es limitat a 25, e per tant es recomandable de s’incriure sul sit de l'Ostau Occitan de Bordèu.
 
Lo prètz es de 6 èuros als non-aderents a l’IEO e 4 pels sòcis. Pels enfants fins a 12 ans es gratuit. Lo pagament s’efectuarà a la partença de la vesita.
 
 
 
Joan Jacme Fénié: Bordèu, deu Chartrós a Bacalan
Franc Bardòu: Bordèu, bèla occitana de Gasconha (galariá d’imatges)
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma de mallorca
1.

Bona pensada per a conéisser una de las mai desconegudas e polidas ciutats occitanas.

  • 4
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article