Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Bordèu: se tendrà dissabte un mercat occitan animat

I son previstas una tièra d’animacions e l’emission en dirècte del Show d’Òc d’Òc-Tèle

| Ostau Occitan
Se tendrà dissabte que ven a Bordèu un mercat occitan animat, ont serà possible d’escambiar un mot en gascon amb un vinhairon e tastar son melhor millesim, descobrir las darrièras publicacion de romans, diccionaris o libres per enfants en occitan, degustar un formatge bearnés, dançar, cantar, e plan d’autras causas per viure a l’occitana un mercat occitan.
 
Una tièra d’animacions i son previstas:
 
— a 11h una granda “cantèra” dobèrta a totes,
— a 14h partirà la vesita del Bordèu occitan per Julien Pearson
— a 14h30 lo grop landés Lo Vest de l’Estey interpretarà de cants de Gasconha
— a 16h30 se tendrà un bal gascon en plen aire
 
En mai d’aquò, l’emission del Show d’Òc d’Òc-Tèle se farà en dirècte tre 15h30 amb lo public del mercat occitan. Silvan Carrère, lo mèstre de ceremònias d’aquela emission, resèrva de nombrosas suspresas.
 
L’animacion d’aquel mercat se ten dins l’encastre de la 5a edicion de Mascaret, lo festenal occitan de Bordèu. Podètz demandar mai d’informacion a ieo33@ieo....





Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

La marta Arcaishon
2.

Lo nom vertader deu grop landes qu'ei: "Lo vent de l'estey".
E que canten hera plan!

  • 0
  • 0
Alari Agen
1.

Osca als valents e a la cultura nostra.

  • 6
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article