Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

S’avètz un Samsung Galaxy Note 7, amortatz-lo e quitatz de l’emplegar

La societat coreana ne cancèla la produccion perque la batariá s’incéndia mentre que se carga, e pòt quitament espetar. An promés que remborsaràn l’argent als que compraràn un autre modèl de telefòn intelligent

La societat multinacionala coreana de tecnologia Samsung anoncièt ièr que fabricariá pas pus son telefonet Galaxy Note 7. E mai s’èra previst qu’aquel aparelh venguèsse lo referent dels telefòns intelligents d’ongan, lo dispositiu s’incendiava en se cargar e podiá quitament espetar. Ara, la societat n’a degut arrestar la produccion e cessar de lo comercializar, e recomanda als que n’auràn un, que l’amòrten e quiten de l’emplegar.
 
Samsung a anonciat que los usatgièrs qu’auràn un modèl Galaxy Note 7 lo poiràn cambiar contra un autre modèl, un Galaxy S7 o S7 Edge, e la societat tornarà la diferéncia de prètz.
 
Aquel disfoncionament del modèl favorit de Samsung a causat una revirada a la societat, que tombèt ièr d’8% a la borsa de Seol. En mai d’aquò, calculan que la retirada del Galaxy Note 7 provocarà que la societat quite d’encaissar 15 miliards d’èuros.




Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article