Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Una istòria d’amor per metre fin als masèls dins las escòlas dels Estats Units

Lo filmet Evan a aguda una fòrta repercussion suls rets socials

Lo vidèo entitolat Evan, es vengut la publicitat virala de l’annada. Conta l’istòria d’un licean estatsunidenc, apelat Evan, que comença una istòria d’amor enigmatica e inesperada, en mantenent una sòrta de correspondéncia amb de messatges sus un pupitre d’una bibliotèca. Pasmens, la fin nos mòstra una autra perspectiva del filme esglasianta mas que fa perpensar... o explicarem pas, o cal veire.
 
Lo vidèo a causada una granda repercussion suls rets socials amb de milions de visualizacions.
 
Lo filmet l’a fach l’agéncia de publicitat BBDO a la demanda de l’ONG Sandy Hook Promise, una associacion creada en 2012 après lo masèl que se tenguèt dins l’escòla omonima, en Connecticut, ont moriguèron 27 personas. La tòca es de prene consciéncia e de saber prevenir aquela sòrta de masèls.
 





Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

Està ben que facin videus, filmets, films,e tot lo possible per ajudar a evitar tals massacres. Mas lo mai important es que lo sistema capitalista dona als militars lo 90% del presupost Federal ,e li queda molt pauc per poder ajudar a la gent necessitada,ni seguretat sociala,ni feina pels descapacitats,malalts, tetraplegis,la cultura,...Per la patz res, per la guerra practicament tot.

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article