Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Nigèria: un trentenat de mòrts en un doble atemptat kamikaze dins un mercat

Per ara l'ataca es pas estada revendicada, e mai la region siá dins l’airal d’influéncia del grop jihadista Boko Haram

| El Informante

Almens un trentenat de personas mòrtas e gaireben un seissantenat de feridas: es lo tragic bilanç, encara provisòri, d’un doble atemptat kamikaze que se debanèt ièr de ser dins un mercat de Madagali, dins lo nòrd-èst de Nigèria.

 

“Las fòrças de seguretat an ja pres lo contraròtle de la zòna per evitar que los enemics menen a bon tèrme una autra ataca”, çò declarèt als mèdias un pòrtavotz militar.

 

Per ara l’atac es pas estada revendicada, e mai la region siá dins l’airal d’influéncia del grop jihadista Boko Haram, que dempuèi qualques annadas a demostrat qu’es capable dels procediments mai atròces.




Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article