Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

L’an 2016 en recèrcas sus Google

D’atemptats, de guèrras, de refugiats, de manifestacions e d’eveniments esportius qu’an marcat, segon Google, aquesta annada

Coma aquò es abitual a la fin de l’annada, Google a fach una rejoncha dels elements qu'an mai cercats sos usatgièrs. Un an de recèrcas es un resumit de l’an de doas minutas que mòstra tot çò que s'es passat. Ongan, malastrosament, i apareisson los atemptats a Brussèlas, Niça e Orlando; i apareisson de guèrras coma la de Siria e las consequéncias d’aquestes conflictes, coma la crisi dels refugiats que los païses desvolopats (encara) son pas estats capables de resòlvre. I apareisson tanben de manifestacions e de responsas ciutadanas a de situacions injustas indignas del sègle XXI.
 
I pòt pas mancar d'eveniments esportius, coma los Jòcs Olimpics de Rio de l’estiu passat, ni tanpauc un remembre de las personalitats mòrtas ongan coma Gene Wilders, Alan Rickman, Nancy Reagan, Muhammad Ali o David Bowie.






Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article