Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Mossur T presenta ara son darrièr album al format de doble vinil

Entitolat Navega!, lo trabalh sortiguèt en setembre passat e se revendica coma l’album pus rocker e occitanista de la banda de La Ciutat

Lo 22 d’abril que ven, a l’ocasion del Disquaire Day, Mossur T e lei Jovents (escrivon "Moussu T e lei Jovents") presentarà son noven album, Navega!, al format de doble vinil. Es lo primièr disc de la banda provençala sortit en vinil e se poirà lèu comandar en cò dels discaris independents, dins los concèrts e sul sit del grop www.moussuteleijovents.com.
 
E mai ara se presente en doble vinil, Navega! espeliguèt en setempre passat e se revendica coma l’album pus rocker e occitanista de la banda de La Ciutat. Lo disc es acompanhat d’un libre de 48 paginas, e conten onze cançons —dont 10 son en occitan— que navegan dins una mar unica de poesia urbana provençala, amb de ritmes creòls e blues e de paraulas engatjadas amb la tòca de portar quicòm a las vidas dels auditors.
 
 
Virada per tota Occitània e endacòm mai
 
La banda es en virada en Occitània tota. Joguèron ièr divendres a Istre (Crau), sonaràn a Marselha dissabte que ven, 18 de març, e a l’Ostal d’Occitània de Tolosa lo 23 de març que ven. La virada contunha per tota Occitània, e tanben en Alemanha e Polonha.
 
 

 


abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Guilhèm Thomas Tolosa
1.

Coneissi pas plan tota la discografia de Moussu T, mas aqueste album es tras que bon.

Josestimat probablament, encara un còp.

Personalament recomandi las cançons "Cosmopolida", "Vaicí Marselha" e "Navèga !" :)

  • 4
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article