Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Turin: una falsa alèrta de bomba a provocat un movement de molonada

Se passèt sus la Plaça de Sant Carles mentre que se seguissiá suls ecrans gigants la partida finala de la Liga dels Campions de fotbòl

Estat de la Plaça de Sant Carles l’endeman
Estat de la Plaça de Sant Carles l’endeman | La Stampa
Una falsa alèrta de bomba a Turin provoquèt dissabte passat un movement de molonada que causèt mai de 1500 personas nafradas. Se passèt durant la partida finala de fotbòl de la Liga dels Campions, que i jogavan lo Real Madrid e la Juventus de Turin.
 
L’ostal de la comuna de la capitala de Piemont aviá installat d’ecrans gigants sus la Plaça de Sant Carles ont aperaquí 30 000 personas seguissián la partida. Mas durant l’encontre, qualqu’un faguèt esclatar un petard e d’unes, que pensèron qu’èra una bomba, provoquèron alara un movement de molonada. Lo bilanç es de 1527 personas sonhadas en espitals. Tres personas serián en estat critic, dont un enfanton.
 

 
 


abonar los amics de Jornalet

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
2.

Paures seguidors, e sus lo Madridota n'hi fotet 4.

  • 1
  • 0
Pirolet
1.

Après los falses telefonets de las annadas 2000, las falsas bombas. Quanta falsièra al país de la pasta !

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article