Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Se vend a l’enquant l’espasa lasèr de Luke Skywalwer

Lo realizaire Gary Kurtz prevei de la vendre per mai de 150 000 dolars

Son a mand de vendre a l’enquant l’espasa lasèr que l’utiliza Luke Skywalker durant la trilogia originala d’Star Wars, una de las armas mai emblematicas de l’istòria del cinèma. Ara, los afogats amonedats del filme poiràn ensajar de la crompar.
 
L’espasa la vendràn a l’enquant entre los 26 e 28 de junh a Los Angeles (Estats Units). Fins ara fasiá partida de la colleccion privada del realizaire Gary Kurtz, que prevei de la vendre per mai de 150 000 dolars.
 
Pendent l’enquant se poirà tanben aquerir una unitat del robòt R2-D2.
 


abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Mala Tèsta Camp del Vernet
1.

150 000$ per aqueste tròç de ferralha inutil ? Quantes mariòls decerebrats trobarà per o crompar dos o tres còps mai car encara ? E mentrestant, los paures son de mai en mai paures… Despertatz-vos ! Wake up ! E que la fòrça del còr e del cervèl siá enfin amb vosautres !


  • 11
  • 1

Escriu un comentari sus aqueste article