Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.ProvençaProvençaPaís Marselhés

Marselha: un òme escotelat a mòrt pendent la Fèsta de la Musica

La polícia ensaja de determinar las circonstàncias d’aquel omicidi e lo perfil dels autors, que prenguèron la fugida

Lo trobèron dins un estat grèu sus la plaça de Joan Jaurés e lo menèron sul pic a l’espital nòrd, ont i moriguèt a causa de sas feridas
Lo trobèron dins un estat grèu sus la plaça de Joan Jaurés e lo menèron sul pic a l’espital nòrd, ont i moriguèt a causa de sas feridas | Tourisme Marseille
La Fèsta de la Musica venguèt una tragèdia a Marselha. Escotelèron a mòrt un òme de 35 ans al quartièr de la Plana dins la nuèch de dimècres a dijòus passats. La victima recebèt qualques còps de cotèl a l’abdomen portats per un grop d’individús, segon La Provence.
 
Lo trobèron dins un estat grèu sus la Plaça  Joan Jaurés e lo menèron sul pic a l’Espital Nòrd, ont moriguèt a causa de sas feridas.
 
Ara la polícia ensaja de determinar las circonstàncias d’aquel omicidi e lo perfil dels autors, que prenguèron la fugida.



abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article