Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GasconhaBearnPalés

L’Hestiv’òc se retransmetrà en dirècte per Ràdio País e Ràdio Auloron en partenariat amb la FIMÒC

Excepcionalament, ongan la FIMÒC organiza tanben una scèna off del festenal amb de concèrts d’una ora d’artistas occitans. Lo festenal a luòc a Pau del 17 al 20 d’agost

| FIMÒC
Lo festenal Hestiv’òc, que se debana a Pau del 17 al 20 d’agost, aurà una importanta cobertura mediatica en occitan. Ràdio País e Ràdio Auloron, en partenariat amb la Federacion Interregionala dels Mèdias Occitans (FIMÒC), que Jornalet ne fa partida, animaràn d’emissions quotidianas d’11h a 13h e de 16h a 17h30 difusadas en dirècte.
 
Excepcionalament, ongan la FIMÒC organiza tanben una scèna off del festenal amb de concèrts d’una ora d’artistas occitans.
 
Al programa

Dijòus 17 d’agost, serada, “avantprimièra del festenal” amb:

— emission en dirècte de 18h a 21h, e en rèireplan l’aperitiu cantèra dels grops La Balaguèra, Lambrusquèra e Maishanta Lenga. En dirècte amb l’intervencion dels benevòls e dels organizaires del festenal e dels artistas programats al festenal sul platèl de ràdio

— balèti de 20h30 a 21h30 amb lo grop bearnés Simple Tres

— concèrt en dirècte a l’antena de 22h a 23h30 amb Duo Eydolon, grop electrotrad amb lo cantador, contaire e musician Florant Mercadier.
 
De divendres a dimenge:

— una emission d’11h a 14h a l’entorn dels grops e de la programacion, amb d’intervencions en dirècte dels grops programats sul festenal

— una emission de 16h a 17h40 orientada puslèu devèrs l’organizacion e l’animacion a l’entorn del festenal.
 
Un concèrt en fin de vesprada:

— divendres 18 d’agost, de 17h30 a 18h30, concèrt de Klaustomi, grop electroròckfòlk de Pau

— dissabte 19 d’agost, de 18h30 a 19h30, concèrt de Caliu, slamaire en occitan de Tolosa

— dimenge 20 d’agost, de 17h30 a 18h30, amb lo grop argentinobearnés Hermana Sista a las influéncias de cúmbia, de reggae e de bossanova.
 
 
 


abonar los amics de Jornalet
 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article