Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

La gendarmariá francesa rend omenatge a la polícia catalana sus Twitter

La gendarmariá a susvelhat al detalh las operacions dels Mossos d’Esquadra quant a l’enquèsta dels atemptats que ven de patir Catalonha

La gendarmariá francesa a publicat una fòto de la polícia de Catalonha, los diches  Mossos d’Esquadra, sus l'entèsta de son perfil de Twitter en signe d’omenatge a la gestion e l’investigacion dels atemptats menats a bon tèrme per la polícia catalana.
 
En mai d’aquò, la gendarmariá refiulèt la fiulada escricha en catalan ont los Mossos d’Esquadra rapòrtan la mòrt de l’autor material de l’atemptat de Barcelona, Younes Abouyaaqoub.
 
 
 
La gendarmariá a susvelhat al detalh las operacions dels Mossos d’Esquadra quant a l’enquèsta dels atemptats de Barcelona e Cambrils, e a fach seguir un messatge del ministre de l’Interior francés en omenatge a las victimas.
 



abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

"Tàrrega" igualada (PP.CC.)
3.

Hi han moltes coses que no ens agraden dels Mossos, però quan la guardia civil entrà al Parlament i al Palau, i després amb l'atemptat, s'han comportat com uns herois, i mes sabent com els tracta el govern espanyol, es un 10 per ells. Potser han fet moltes coses, però quan s'hi han de posar demostren que si posen.
Be per ells i pel reconeixement de la Gendarmeria.
L'Ernest, "El Tàrrega".

  • 0
  • 0
francesc palma
2.

Totas las policias poden retre homenatge als Mossos. Cresi que los gendarmas tenen moltes pressions del govern de París, qu'es el primier en financiar a l'Estat Islamic. Coma lo belga, l'anglès e l'alemanh, l'USSA, l'Arabia Saudita,....E tots eles dirigits per lo servici central d'espionatge, cia.

  • 0
  • 0
Pirolet
1.

Es que la Gendarmeria fa pas de politica, siquenon... Es a son trabalh e val mai aital.

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article