Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GasconhaBigòrraPaís de Tarba

Tarba: a interromput una partida de fotbòl en se pausant sus la pelena

Una vesina de l’estadi, que s’es alassada de recebre de balons dins son jardin, a campat sul terrenh e a fach arrestar la partida

Una femna de Tarba a interromput una partida de fotbòl entre las esquipas de Tarba e de Julhan. Èra alassada de recebre de balons dins son jardin e, a la minuta 65 de lo rescontre, se pausèt sus la pelena amb sa cadièra plegadissa.
 
Après 45 minutas de negociacions, la femna refusèt de bolegar e l’arbitre deguèt suspendre la partida. Quitament l’arrosatge automatic la faguèt pas partir.
 
La dòna es una vesina de l’estadi que son jardin se tròba just darrièr una de las gàbias. Es en conflicte amb la municipalitat, çò precisa La Dépêche, car reclama una cleda entre l’estadi e sa proprietat.  Fustibulada pels balons que li arriban, a totjorn refusat de los tornar e quitament los crebava. Mas a finit qu’es passada a l’accion dirècta en interrompent lo rescontre esportiu que deurà èsser jogat tornarmai.
 
 

 




abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

La Marta
3.

Plan jugat! (^v^)

  • 2
  • 0
francesc palma
2.

Es que la canalha o los al·lots o los bordegassos son mals d'aguantar.

  • 0
  • 0
Umor! 31
1.

Cal aumentar las pajèras de la gàbia, se pòden pas i mandar los ballons dedins, e prèner la femna coma gardian amb sa cadièra.

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article