Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Fusilhada a Las Vegas: almens 58 de mòrts

L’ataca aguèt luòc durant un festenal de musica country. La polícia a abatut l’autor presumit, qu’èra un abitant de la vila

| Michelle R. Jackson
Almens 58 mòrts e cent ferits es lo bilanç provisòri d’una fusilhada que se tenguèt dimenge durant un concèrt de plen aire a Las Vegas (Estats Units). Catòrze ferits se tròban en estat critic, segon de fonts medicalas. La polícia abatèt un òme considerat coma l’autor presumit del masèl, qu'an identificat coma un abitant de la vila.
 
Segon divèrses testimònis, i aguèt mai d’un centenat de còps de fuòc que venguèron del dotzen estatge de l’ostalariá Mandalay Bay. La polícia cèrca una segonda persona qu'auriá acompanhat lo suspècte.
 
La fusilhada se debanèt pendent lo concèrt de Jason Aldean, un dels darrièrs cantadors d’aquel festenal de musica country de tres jorns dins la vila de l’estat de Nevada. Quand s’ausiguèt los primièrs còps de fuòc, de centenats de personas fugiguèron.
 
Qualques informacions parlan d’autres incidents simultanèus dins la meteissa vila. Mas la polícia crei que lo suspècte abatut agiguèt tot sol.
 

 
 



abonar los amics de Jornalet
 
 
 
 
 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article