Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Palestina es intrada a Interpòl

Los mèdias israelians reconeisson qu’es una “desfacha diplomatica” pel govèrn d’Israèl, que n’aviá ensajat de blocar l’integracion

L’organizacion internacionala de la polícia criminala admetèt l’estat de Palestina lo 27 de setembre passat
L’organizacion internacionala de la polícia criminala admetèt l’estat de Palestina lo 27 de setembre passat | Reuters
Palestina es intrada a Interpòl. L’organizacion internacionala de la polícia criminala admetèt l’estat de Palestina lo 27 de setembre passat après un vòte secret ont tanben s’aprovèt l’intrada de las illas Salomon, çò rapòrta Middle East Eye. Palestina aviá sollicitat en 2015 son intrada a Interpòl.  A l’ora d’ara i a solament dos estats independents que ne fan pas partida: Curaçao e Aruba.
 
Los mèdias israelians reconeisson qu’es una “desfacha diplomatica” pel govèrn d’Israèl, que n’aviá ensajat de blocar l’integracion.
 
Interpòl o Organizacion Internacionala de polícia criminala (OIPC) es una organizacion internacionala creada lo 7 de setembre de 1923 amb la tòca de promòure la cooperacion entre las polícias dels estats. Son sèti es situat a Lion (Arpitània).
 
 



abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article