Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.Provença

Provença: lo prèmi literari dels joves es lançat

L’Associacion per l’Ensenhament de la Lenga d’Òc (AELÒC) e l’Associacion Culturala Provençala de Ventabren lançan lo prèmi dels joves 2017-2018 per la promocion de la lenga d’òc en Provença. Una classa sola o un grop de classas d’un establiment escolar (escòla, licèu, collègi) ont es ensenhat lo provençal, pòdon participar al concors literari.
 
Vos caldrà realizar un projècte collectivament, que siá lingüistic, literari, istoric, scientific o encara artistic, qu’aja per objectiu de desvolopar la coneissença e la practica de la lenga d’òc.
 
Enviaretz una ficha que presenta lo projècte amb vòstra realizacion, que trobaretz aicí. Avètz fins al 9 de decembre. Tres prèmis de 500 èuros son en jòc. La ceremònia dels prèmis se tendrà en setembre de 2018 durant lo Grand Prèmi Literari de Provença a Ventabren.
 
Mandatz vòstre dorsièr a l’Associacion Culturala Provençala de Ventabren, BP 12. 13122 Ventabren, o per e-mail a l’adreiça: aeloc-bureau@aeloc.fr,  sit: www.aeloc.fr. Associacion per l’Ensenhament de la Lenga d’Òc, AELOC, 8 bis av. Jules Ferry — 13100 Ais de Provença.
 
 
 
Aquesta nòva es adaptada de La Setmana amb qui Jornalet a un acòrdi de cooperacion
 
 
 




abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article