Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Nottingham: un distributor de produches de basa per las personas sens domicili fixe

Los usatgièrs devon demandar una carta a una organizacion umanitària nomenada Action Hunger, amb la quala pòdon tirar tres produches cada jorn

An installat dins un centre comercial de Nottingham (Anglatèrra) un distributor de manjar de produches igienics per las personas sens domicili fixe. Los usatgièrs devon demandar una carta a una organizacion umanitària apelada Action Hunger, amb la quala pòdon tirar tres produches cada jorn, çò rapòrta The Guardian.
 
L’iniciativa es estada plan ben aculhida per las personas sens domicili fixe, que se sabon grat de poder prene quicòm per manjar o beure, o aver de calcetas netas, de gants o de flaçadas. La maquina distribuís gratuitament d’aiga, de frucha fresca, de barras energeticas, de chocolat, d’entrepans, de libres, de calcetas, de servietas, de bròssas de las dents e de pasta dentrifiça.
 
Los mai critics dison que s’establirà un nòu biais de viure per las personas sens domicili fixe al marge de las institucions de benfasença.
 
En febrièr s’installarà una maquina coma aquela a Nòva York e es previst que se n’installen dins plusors vilas britanicas e estatsunidencas.
 
 
 abonar los amics de Jornalet
 
 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Ernest Guevara
1.

Los mai critics dison que s’establirà un nòu biais de viure per las personas sens domicili fixe al marge de las institucions de benfasença ? Benlèu s'engana pas gaire : tan que los paurasses pòdon crebar pas de misèria, los rics que continuan de se cafir lo pitre de ricum pòdon tranquillament s'acapriciar a venir sempre mai ric al despens dels mai paures…

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article