Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasNarbonés

Fluris: un concèrt d’Aqueles per festejar los Reis

Lo Cercle Occitan de Narbona ofrirà als assistents l’aperitiu, de galetas e de blanqueta de Limós

Aqueles, lo famós trio de polifonias masculinas en occitan, animarà la serada del Cercle Occitan de Narbona dissabte que ven, 13 de genièr, per festejar l’Epifania a la sala de las fèstas de Fluris (Narbonés)
 
L’eveniment consistís en una saqueta, es a dire un repais partejat ont cadun portarà de qué manjar e beure, e tanben sos cobèrts, sietas e veires. Pasmens, lo Cercle Occitan de Narbona ofrirà als assistents l’aperitiu, de galetas e de blanqueta de Limós.
 
I aurà un taulièr de libres, disques e filmes. L’entrada es liura e se passarà lo capèl pels artistas.
 
En mai d’una serada conviviala e familiala pels amoroses de l’occitan, aquela mena d’eveniments venon de mai en mai de petits recaptes de resisténcia per parlar al país la lenga del país amb normalitat.
 
 

 
 


abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
2.

Açò de la saqueta me fa recordar lo "pa en talega" que dissen a Mallorca, quan los participans es porten son menjar. Es canten cançons absurdas qu' es disen "codoladas".

  • 1
  • 0
l\'Alan Carcassona
1.

En lenga nòstra, lo vilatge se ditz : Perinhan

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article