Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Estats Units: una fusilhada causa almens 17 mòrts dins un licèu de Florida

Lo responsable seriá un gojat de 19 ans que se liurèt a la polícia après lo masèl. Èra estat expulsat del centre per de rasons disciplinàrias

| @AztecaAmerica
Almens dètz e sèt personas mòrtas e quinze nafradas es lo tragic bilanç d’una fusilhada que se debanèt ièr de matin a l’interior d’un licèu en Florida (Estats Units). Lo responsable del masèl seriá un gojat de 19 ans sonat Nikolas Cruz, de 19 ans, que se liurèt a la polícia après cometre lo chaple.
 
La fusilhada aguèt luòc just après qu’aguèron acabat los corses al licèu Marjowy Stoneman Douglas a Parkland, una vila situada al nòrd-oèst de Fort Lauderdale, aperaquí a 80 quilomètres de Miami. Demest los mòrts, dotze foguèron tuats dins lo licèu, dos defòra, un per carrièras e la rèsta dins l’espital, segon çò que raportava la cadena Fox News.
 
Segon çò qu’explicava lo sherif del comtat de Broward, lo presumit assassin portava un fusilh d’assaut AR-15 e divèrses cargadors e èra estat fòrabandit del licèu per de rasons disciplinàrias.
 


abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
2.

Mas los dolars de las armas estan per sus de la vida de las personas, e tamben cal ho recordar, lo capitalisme salvatge ajuda a que personas coma aqueste es desesperen e es tornen follas.

  • 4
  • 0
Pirolet
1.

Una jornada ordinària al paradís de Trump.

  • 4
  • 1

Escriu un comentari sus aqueste article