Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

La revista culturala Lo Diari es venguda un magazine en linha

Lo sit d’aquel magazine consagrat a tota la cultura en occitan presenta un fum de foncionalitats que val la pena de descobrir

Lo Diari es lo magazine de la cultura, tota la cultura, mas en occitan. Literatura, musica, espòrt, societat, audiovisual, novèlas tecnologias, i trobaretz de tot per cadun, servit per una còla de redactors venguts de pertot.
 
Aquela revista es ara venguda un magazine en linha, amb un fum de foncionalitats que val la pena de descobrir. E mai la redaccion siá encara en caça als bugs e a melhorar lo sit, se pòt ja vesitar e legir sus lodiari.com.

 
 

 
 


abonar los amics de Jornalet
 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pirolet
1.

La version papièr de Lo Diari es una revista culturala digna amb bona presentacion. Es un aplech per informar e dignificar l'occitan. Ara avèm tanben lo siti: òsca! Mas empacha pas de s'abonar a la revista.

  • 9
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article