Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasNarbonés

Narbona: Mireia Boya es convidada al debat sus la Republica Catalana

L'èx-deputada aranesa participarà lo 12 d'abril a un debat animat per la jornalista Gisèla Naconaski de Ràdio Lengadòc Montpelhièr e Joan-Pèire Laval, president de País Nòstre

| Cognéras Cyril
L'èx-deputada occitana del Parlament de Catalonha, Mireia Boya, es la convidada de País Nòstre a l'Ostal Occitan de Narbona lo 12 d'abril venent, dins l'encastre d'un debat sus "La Republica Catalana" organizat per País Nòstre e animat per la jornalista Gisèla Naconaski de Ràdio Lengadòc Montpelhièr e Joan-Pèire Laval, president de País Nòstre.
 
Mireia Boya es fondadoira del movement politic d'assemblada Corròp per Aran e secretària nacionala de la CUP, partit de l'esquèrra independentista que lo representèt al Parlament de Catalonha entre 2015 e  2017 e ont aparèt dignament la nacion, la lenga e la cultura occitanas dins l'encastre del procès de bastison de la Republica de Catalonha e Aran.
 
Acusada de rebellion per la Cort Suprèma espanhòla per l'organizacion del referendum d'independéncia del 1r d'octòbre passat, Boya es pas mesa en preson preventiva, mas l'occitanitat s'es fòrça bolegada en son sosten.
 
 
 
<hr align="left" size="1" width="33%" />
Per mai d'informacions:
Ostal Occitan de Narbona,
31 Carrièra de Joan Jaurés - 11100 Narbona
lopaisnostre@gma...
Tel: +33(0)6 72 55 04 36.
 
 
 
<br /><br /><a href="https://www.jornalet.com/socis" target="blank"><img alt="abonar los amics de Jornalet" id="Abonar los amics de Jornalet" src="https://www.jornalet.com/imatges/images/SOCI.jpg" /></a>
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

Cal parlar per tot e explicar qu' acusan a Trapero de pertanha a banda criminala e causas semblantas , lo franquisme en las ideas del pp prepotent castelhan es pas mort.

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article