Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Campanha de partatge cultural entre las Balearas, Catalonha e Occitània

A l'escasença del 2d Forum Euroregional de Culturas Popularas en dialòg, lo CIRDÒC entamena una campanha participativa suls rets socials

A l’escasença del segond forum euroregional “Culturas Popularas en dialòg”, lo CIRDÒC, la granda bibliotèca de la lenga e de la cultura occitana, e sos partenaris organizan una campanha participativa suls rets socials per identificar, metre en relacion e promòure los diferents actors de las culturas vivas de las Balearas, de Catalonha e d’Occitània.
 
Aquesta campanha participativa a per objectiu la creacion d’un repertòri d’aqueles actors del patrimòni cultural immaterial sul territòri de l’Euroregion Pirenèus-Mediterranèa.
 
Per participar a aqueste projècte cada actor deurà:
 
— redigir un pichòt tèxt de presentacion de son organizacion e de sas accions per las culturas popularas e pel patrimòni viu de son territòri acompanhat d’una fòto o d’un vidèo
 
— lo mandar a culturavivabco@cird... o lo postar dirèctament sus sa pagina o compte Facebook amb lo tag #CulturaVivaBCO
 
— poirà puèi trobar e escambiar amb los ambaissadors e ambaissadoras de Cultura Viva de las Balearas, Catalonha, Occitània sus www.tumblr.com/blog/culturavivabco, e los 18 e 19 de mai venent al forum euroregional “Culturas popularas en dialòg” al Pont de Gard.
 
Cada participant a aquesta campanha #CulturaVivaBCO recebrà un kit “Ambaissador/ambaissadoira de cultura” que serà per cadun un instrument de descobèrta de tota la riquesa culturala d’aquel territòri amb de libres, brocaduras, CD o encara DVD.
 
Per mai d’informacions, podètz contactar Hugo Cros-Alranq a l'adreiça h.cros-mailto:alranq@cird... o al telefòn +33(0)4 67 11 85 10
 
 
 
 


abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

"Tàrrega" igualada (PP.CC.)
1.

Units i germans, ara només cal un marc politic que ens permeti fer-ho amb total llibertat,...ja passa!?
Visca la terra...Lliure!
L'Ernest, "El Tàrreega".

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article