Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.ProvençaProvençaVencenc

Festenal de Canas: ongan los artistas seràn sus la plaja

Las projeccions a la platja, que se tròba a dos passes del Palais del festenal, son tant atractivas coma las que se fan dedins, mas son gratuitas e accessiblas a totòm

| cannesenlive.com
Durant lo festenal de cinèma de Canas (Vencenc), ongan val la pena d’assistir a las sesilhas de cinèma a la plaja, que se tròba a dos passes del Palais del festenal: son d’efièch gratuitas e accessiblas a totòm. Ongan i seràn presents plusors actors coneguts. Atal, entre l'8 e lo 19 de mai, serà mai aisit de rescontrar Ryan Coogler o John Travolta sus la platja canenca que dins la sala de projeccions o sul tapís roge.
 
Ryan Coogler en persona vendrà obrir la projeccion publica de Black Panther. Lo 14 de mai, Agnès Varda i serà per presentar L'Une chante, l'autre pas. Dimècres 16, se trobarà John Travolta per acompanhar la projeccion de Grease, e l'endeman,  lo 17 de mai, Laetitia Carton i mostrarà en avantprimièra son documentari Le Grand Bal. Enfin, divendres 18 de mai, Percy Adlon presentarà la represa de son filme de culte Bagdad Café.
 
En mai d'aquò, se projectarà de filmes d'omenatge als desapareguts Milos Forman e Vittorio Taviani.
 
 
 
           
fffff fffff
 Ongan, Jornalet serà present al Festenal de Canas, d’ont vos raportarem, sus plaça, lo festenal de cinèma pus important d’Occitània e d’Euròpa. 
   





abonar los amics de Jornalet

 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article