Bandièra01 capçalera  1180x150: Botiga

Vidèos

País Invisible 17: Pujòlo contra eth mon!


Avui hem convertit Val D'aran en un ring de boxa! Naut e Baish Aran s’enfronten per ser la nova capital cultural de Vall d’Aran. Seran les seves festes de Sant Joan les més excepcionals? O bé és el seu aranès el més pur? És hora de triar un bàndol.

Per #Pujòlo i #ArtieseGaròs, Marc Espí des de Garòs.

Per #4lòcs, Joanet Carabias des de Canejan i Les.

Per #marcatosa, i a mode d’àrbitre, Maria Millàn des de Betlan.

Parlem d’una realitat en que l’accent de Pujòlo ha estat menyspreat per una actitud normalitzadora de la llengua i ens plantegem una consciència que retorni l’orgull als pujolencs… Contactem en Jordi Suïls, coordinador del Conselh Consultatiu der Aranés per esbrinar les diferències d’aquest parlar.

Adius ara val d’Aran! Diu la cançó de Nadau. Hem compartit mesos d’aventura a l’era digital de la descoberta i si no, que li diguin al Zaku, que va arribar sense saber res d’aquest País i n’extreu les conclusions a cada parada.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article