Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasMontpelhierenc

Lo Barrut anóncia un nòu album e un espectacle

Lo CD fisic serà disponible tre la rintrada mas la sortida oficiala se’n farà a l’entorn de febrièr

| Barrut
Lo Barrut es a mand de publicar un nòu album e son a trabalhar lor espectacle novèl a son entorn. Lo CD fisic serà disponible tre la rintrada mas la sortida oficiala se’n farà a l’entorn de febrièr.
 
La redaccion de Jornalet a agut accès als primièrs enregistraments d’aqueste nòu album. L’impression qu’avèm es d’una evolucion enòrma devèrs lo tractament de la polifonia tradicionala dins una sonoritat fòrça plena. Lo repertòri presenta una varietat de tèmas, de ritmes e de tecnicas que tresmuda cada cançon en un univèrs diferent. Sens cap de dobte, aquel trabalh serà una òbra mèstra qu’al còr montpelhierenc li costarà de superar.
 
Lo Barrut  es una formacion vocala que prepausa un repertòri de composicions originalas en occitan dins l’estil de las polifonias ancestralas del país, amb de tecnicas tradicionalas de pertot, refortidas amb de percussions.

 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pitaluga
1.

La sortida d'un CD de Lo Barrut es sempre e una bona novèla; òsca !

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article