Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Torna Suve Prod en tot lançar una campanha de micromecenatge

Dempuèi mai de 13 ans, Suve Prod documenta en vidèo e fòtos la lenga, la cultura e la vida del país

Torna Suve Prod, l’iniciativa del realizaire vivarés Lissandre Varenne, que dempuèi mai de 13 ans documenta en vidèo e fòtos la lenga, la cultura e la vida del país. Un an après l’arrèst de son activitat tant per de dificultats financièras coma de santat, Suve Prod torna, gràcias a l’encoratjament de mond qu’an mostrat un interès per aquel trabalh preciós.
 
Mas tot aquela vision de l’Occitània d’uèi “amb un pè dins lo passat, l’autre dins l’avenir” ten pas lo sosten de las institucions mas solament del pòble. Per aquela rason, s’es aviat un projècte de finançament participatiu per perseguir aquela aventura.
 
Clicatz aicí per far vòstra contribucion.
 
Los collectatges vidèo los podètz veire sus la pagina YouTube de Suve Prod. Las fotografias sus la pagina Facebook.
 
 
 abonar los amics de Jornalet

 

 
 

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Dídac Martorell Palma (Malhòrca, Païses Catalans)
2.

Òsca! Aquò es una bèla novèla. Suve Prod es lo TRABALH en letras grandas d'Occitània. Un collectatge mai que remirable, de qualitat. Sabi ben que l'amic Lissandre Varena es un occitan coma n'i a paucs, e so ponch de vista es indispensable per l'avenir viu de la lenga, la cultura e lo país. Nos cal balhar nòstre sostien en aquela enterpresa, qu'es un present per totes nosautres aimadors d'Occitània e l'occitan, e que jamai será realament ben pagat.

  • 4
  • 0
P. Pojada
1.

Francament, que torne Suve Produccion, es una plan bon novèla que me ragaudís. Encoratjar e sosténer aquel projècte es un dever nòstre.

  • 17
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article