Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

L’ÒNU crenh que lo conflicte de Sodan destabilize tot Darfor

Lo situacion es a venir una guèrra civila a granda escala, e se planh “un absolut mesprètz per las leis umanitàrias e los dreches umans”

Protèsta contra lo bombardament que toquèt dissabte la vila d’Omdurman, en Sodan, que daissèt almens 22 mòrts e de desenas de nafrats
Protèsta contra lo bombardament que toquèt dissabte la vila d’Omdurman, en Sodan, que daissèt almens 22 mòrts e de desenas de nafrats

Tèxte legit

Lo secretari general de l’ÒNU, António Guterres, a condemnat lo bombardament que toquèt dissabte la vila d’Omdurman, en Sodan, que daissèt almens 22 mòrts e de desenas de nafrats dins l’encastre dels afrontaments intèrnes que patís lo país.

A mai, lo pòrtavotz adjonch de Guterres, Farhan Haq, a paur que la situacion venga un conflicte a granda escala amb de victimas en tot Darfor. A mai, s’es declarat inquiet pels afrontaments dins aqueles estats de Sodan ont “i a un absolut mesprètz per las leis umanitàrias e los dreches umans”.

 

 

 

 

 

Etiquetas

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article