Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Ataca terrorista a Londres: almens quatre personas mòrtas

Una veitura s’es ronçada suls pedons sul pont de Westminster, e una fusilhada s’es tenguda dins la zòna. Un policièr es estat atacat amb un cotèl

Almens quatre personas mòrtas, dont un policièr e l'atacant, e un vintenat de feridas es lo bilanç d’una dobla ataca terrorista que s’es passada aqueste dimècres de tantòst al centre de Londres, al costat del parlament britanic. D’un latz, s’es debanada una fusilhada dins la zòna e la polícia a abatut un òme qu’auriá ferit un agent amb un cotèl. De l’autre, una veitura s’es ronçada suls pedons sul pont de Westminster. Los nafrats son estats menats a l’espital de Saint Thomas.

L’unitat antiterrorista de la Polícia Metropolitana es cargada de l’enquèsta sus las atacas, que son estadas qualificadas de terroristas.
 
Durant l’agresssion, al parlament britanic s’es suspenduda la sesilha que se teniá, mentre que lo parlament escocés suspendiá la siá, que deviá decidir un eventual segond referendum independentista.
 
Aqueste dimècres fa precisament un an que se cometèron los atemptats de Brussèlas.
 

Parliament shooting: Knifeman ploughs into pedestrians before being shot by police in Westminster 'terrorist attack' https://t.co/oiCGGVWrPqpic.twitter.com/A8MLsxOtLO

— The Telegraph (@Telegraph) 22 de març de 2017


Çai jos, podètz seguir en dirècte las informacions de Sky News de Londres:
 

 


abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Miquel Campos - Mallorca
2.



L'Isis ha reivindicat l'atac.

Per què és que el nostre Jornalet no en fa esment?

La vostra islamofília ultrapassa tots els límits.

Aquestes ocultacions vostres, habituals, cauen dins la mentida, i ja sabeu que les mentides tenen les cames curtes.

  • 0
  • 2
Pirolet
1.

E l'Estròsi, de qué ditz sul sicut?

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article