Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Filipinas: Duterte fa destruire de veïculs de contrabanda

Lo quite president assistiguèt a la destruccion de las veituras de naut de gamma per una valor totala de 5,6 milions d’èuros

Lo president de las Filipinas, Rodrigo Duterte, a fach destruire 68 veituras e 8 mòtos de naut de gamma qu’intrèron en contrabanda. Lo quite Duterte assistiguèt a la destruccion dels veïculs espotits per una palejadoira.
 
“Volèm mostrar al Mond que i a un luòc viable per l’investiment e los afars” çò diguèt  Duterte als mèdias mentre que se destrusiá de veïculs de las marcas Lamborghini, Porsche, Mustang, Mercedes Benz, e d’autras per una valor totala de 5,6 milions d’èuros. “Un luòc pels bons afars deu èsser d’en primièr un luòc amb lei e òrdre”, çò apondèt lo president.
 
Amb aquel eveniment Duterte contunha sa guèrra contra lo crime e lo delicte quitament en fasent tuar sens cap de jutjament de trafegaires de dròga.
 
 

 


abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article