Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Pep Guardiola a donat un milion d’èuros per combatre lo coronavirus

Davant la manca de material sanitari, los mètges de Barcelona an enregada una campanha de dons

| Europa Press
Lo celèbre entraïnaire de fotbòl catalan Pep Guardiola faguèt ièr dimars un don d’un milion d’èuros per ajudar a combatre la Covid-19. Lo don l’a fach a la Fondacion Àngel Soler Daniel, ont lo Collègi dels Mètges de Barcelona aviá enregada una campanha que, fins a ièr, aviá amassats 33 000 èuros.
 
Après l’indignacion en Catalonha en causa de la confiscacion del material sanitari per las autoritats de l’estat espanhòl, la campanha del Collègi dels Mètges de Catalonha a servit per aquerir de material sanitari e per la fabricacion de respiradors faches amb d’estampadoiras 3D, qu’an ja pogut salvar qualques vidas.
 
La campanha demanda non solament d’argent mas tanben de material sanitari coma de mascas, de blòdas, d’impermeables, de gants, de lunetas...)

 
 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
3.

Una bona persona sempre es una gran persona e en aqueste cas lo melhor entrenador qu'a tengut lo Barça.

  • 2
  • 0
oksitanlaştıramadıklarımızdanmısınız Apraquital, tresena tenda apèi lo tuc còsta lo riu ont se banhan nusas las zègas a negrenuèch
2.

Federer e sa molher Mirka balhan 1 000 000 1 milhon de francs Soissa pel coronavirus

  • 2
  • 0
Pitaluga
1.

Grandmercé, Pep!

  • 6
  • 1

Escriu un comentari sus aqueste article