Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

La prodigiosa istòria del vidèo del shotaire norvegian

Una còla de l’NFL s’interèssa per l’engatjar après veire las siás abiletats dins un vidèo sus YouTube

Harvard Rugland es un jove norvegian de vint e sèt ans, qu’un jorn, decidiguèt d’enregistrar la siá estonanta abiletat per shotar lo balon oval de fotbòl american. Dins lo vidèo, qu’a gaireben dos milions de vesitas sus YouTube, se vei Rugland a executar de valentiás estonantas, amb la collaboracion d’amics e del sieu fraire. Lo succès del vidèo a portat los Jets de Nòva York, una de las esquipas de la liga estatsunidenca de fotbòl american (NFL), a lo contactar per l’engatjar.
 
Rugland a pas cap d’experiéncia en fotbòl american, mas l’entraïnaire Michael Husted a dich que poiriá jogar a l’NFL. “A un canon a la camba. Se contunha de perfeccionar la tecnica, poiriá arribar d’èsser un dels shotaires mai fòrts de la liga”, çò a apondut Husted.
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Terric Lausa Quilhan
1.

En Occitània, tenèm lo nòstre Romièg Galhard!

http://www.youtube.com/watch?v=BURnfFozfO4

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article