Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Amazon: Jeff Bezos designa son successor coma PDG

Serà remplaçat per Andy Jassy al tresen trimèstre. Bezos es considerat coma l’òme pus rich del Mond e lo melhor PDG

Lo fondador d’Amazon, Jeff Bezos, a anonciat que quitariá d’èsser lo president e director general (PDG), mas qu’exerciriá las foncions de president executiu. Son successor coma PDG serà Andy Jassy, qu’èra fins ara lo cap del servici informatic de la societat estatsunidenca.
 
Bezos es considerat coma l’òme pus rich del Mond per la revista Forbes, es estat considerat tanben coma lo melhor PDG del Mond per l’Harward Business Review per son biais de bailejar Amazon dempuèi la fondacion de la societat en 1994.
 
Ongan, la pandemia a favorit mai encara Amazon a causa de l’aument de las crompas per Internet dins lo Mond entièr. La societat a facturat mai de 21 miliards d’èuros, lo doble de l’an 2019.
 


abonar los amics de Jornalet

 

Etiquetas

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pitaluga
4.

#1 Avètz pas vista la publicitat d'Amazon, amb los emplegats tras qu'uroses d'i trabalhar e d'i realizar lor projècte de vida ? En mai d'aquò, se trufan del paure mond. A travèrs los mèdias !
Las dardenas per qualques uns, l'escarni per la molonada.

  • 1
  • 0
jeff
3.

Lo rebombit d'aquò es que lo Jeff se va poder prene en carga l'occitanisme, benlèu qu'atal anirà melhor

  • 1
  • 0
jeff
2.

Lo rebombit d'aquò es que lo Jeff se va poder prene en carga l'occitanisme, benlèu qu'atal anirà melhor

  • 2
  • 0
Erico Malatesta
1.

Bezos es considerat coma l’òme pus rich del Mond per la revista Forbes, es estat considerat tanben coma lo melhor PDG del Mond per l’Harward Business Review per son biais de bailejar Amazon dempuèi la fondacion de la societat en 1994 : seriá plan interessent de confrontar lo vejaire de l'HBR a lo dels sieus mai umils emplegats, jos proteccion d'anonimat rigorós, plan segur.

  • 4
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article