Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Lo nòu EP de Courtial X Kogane se presenta coma una minisèria

Las quatre cançons de l’EP Diga-me se presentan sus quatre videoclips

Lo duo de rock occitan Courtial X Kogane presentan un nòu EP entitolat Diga-me. L’album es compausat de quatre cançons que son disponiblas a l’escota sus Internet del temps qu’esperam que lèu se’n poirà anonciar una sortida fisica.
 
De la meteissa faiçon que lor trabalh precedent, Diga-me se presenta jos la forma d’una minisèria de quatre clips que se publicaràn dins los meses avenidors e qu’en seguida ne podètz veire lo primièr episòdi.
 
Portat per Paulin Courtial a la guitarra electrica e al cant, e per Dimitri Kogane a la batariá, lo duo de rock occitan fan una musica fòrça modèrna inspirada de la tradicion del país amb una energia ferotja.

 

 
 
abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc Palma
1.

Una musica dins l'estil roc que non es trop renouer, la musica sembla pas dolenta dins aqueste estil. Mas la fonetica es vulgara. Qualcun o avia de dir.

  • 4
  • 4

Escriu un comentari sus aqueste article