Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Carbona: lo festenal de roman policièr Empreinte Carbonne començarà ongan un rescontre literari en occitan

Lo festenal se tendrà del 12 al 16 de mai e i participan 34 escrivans de pertot. Per l’occitan es Florian Vernet que serà interrogat per Eric Fraj

| empreintecarbonne.fr

Tèxte legit

Lo famós festenal literari internacional de roman policièr Empreinte Carbonne compren ongan un rescontre literari en occitan. Aital, lo 14 de mai que ven a Carbona (Volvèstre), Florian Vernet, autor de romans policièrs e fantastics, serà interrogat pel cantador carbonés Eric Fraj. De remarcar qu’aquel rescontre se farà en occitan sens traduccion simultanèa en tota normalitat occitanofòna.
 
L’Empreinte Carbonne se tendrà dins lo capluòc de Volvèstre del 12 al 16 de mai e convidarà 34 escrivans de pertot dins un programa fòrça ric cargat de rescontres amb los autors dins un encastre festiu e un decòr magnific, amb un Cluedo gigant organizat dins la vila, un grand jòc d’escapada, de cafès literaris, de taulas rondas, de cinèma, de teatre, una dictada negra... e, de segur, la remesa dels prèmis oficiala.
 
Mai d’informacion sus empreintecarbonne.fr







abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pitaluga
2.

Demest d'autres, amb lo Joan Ganhaire, las letras occitanas an un autor de romans policièrs de tria. Es un plaser vertadièr de legir e tornat legir las aventuras del comissari Darnauguilhem.

  • 4
  • 0
LECLERCQ Joan-Marc
1.

Botar l'occitan dens un eveniment culturau qu'es pas sus las lengas, es particularament una escaduda de las beròias. Es aquò que cau hèr. Òsca a tota la còla de Carbona !

  • 12
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article