Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Lituània a conclús una barralha frontalièra amb Bielorussia

Pel govèrn de Vilnius, Minsk se servís de l’immigracion per quichar las autoritats europèas

Tèxte legit

Lituània a conclús la barralha de gaireben 550 km sus la frontièra amb Bielorussia. A quatre mètres de nautor e es coronada d'aram espinut. “La barralha fisica ajudarà la polícia frontalièra a contrastar l’immigracion illegala de manièra mai eficaça”, çò a dich la primièra ministra, Ingrida Šimonytė.
 
Lituània a una frontièra de gaireben 680 km, dont mai de cent son sus de flumes e de lacs. Aquestes darrièrs meses, an aumentat las temptativas de la traversar. Los refugiats e immigrants venon mai que mai de païses d’Orient, coma Siria e Afganistan, e tanben d’Africa.
 
Dempuèi l’an passat, Lituània a durcit sas politicas migratòrias a causa del nombre creissent de personas qu’an ensajat de traversar la frontièra de Bielorussia. Pel govèrn de Vilnius, Minsk se servís de l’immigracion per quichar las autoritats europèas.








 
abonar los amics de Jornalet

 

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article