Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

L'UE accèpta la venda de veïculs de combustibles sintetics delà 2035 per las pressions d’Alemanha

Las pressions de Berlin an obtengut una excepcion pels e-carburants, que si qu’emeton CO2, mas que son climaticament nèutres

Los ministres de l’energia de l’Union Europèa an acceptat definitivament que los veïculs propulsats amb de combustibles sintètics —coneguts coma e-carburants— se pòscan vendre delà 2035. L’acòrdi signat dimars passat met lo ponch final a un debat que comencèt fa qualques setmanas en Alemanha, dispausada a modificar un tèxt ja negociat amb los estats e qu’enebissiá la comercializacion de veituras amb motors de combustion delà 2035 per que l’UE atenguèsse los objectius de reduccion d’emissions.
 
Las pressions de Berlin an obtengut una excepcion pels e-carburants, que si qu’emeton CO2, mas que son climaticament nèutres.

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article