Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc NautTolosan

Un sit web per revendre los afars dels èxes

Guillaume Moreau, un tolosan de 28 ans, a creat un sit web de petits anoncis per revendre exclusivament de bens que los an daissats los èx-calinhaires e las èx-calinhairas, o tanben los presents renduts. S’agís de donar a aqueles objèctes una alternativa mai profechabla que las escobilhas.
 
“L’idèa es sustot de donar a las gents la possibilitat de far de bons afars”, çò disiá lo creator a La Dépêche. “I a de tot en venda, del braçalet a 10 èuros a l’anèl d’acordalhas a 1 700 èuros”, çò apondiá lo jove mondin.
 
Vendre quicòm sus happyex.fr es un servici gratuit mas i a una condicion: cal contar la rompedura o l’istòria del produch.
 
Lo sit vòl èsser una ajuda pels qu’encara an de mals d’amor. “Un còp que s’es digerit la separacion, se passa a quicòm mai, es aquò l’esperit de l’eslogan del sit: «ajudatz-vos a virar la pagina»”, çò diguèt Moreau.
 
Lo sit se lancèt en abril e coneis ja un succès creissent. Fins ara s’es solament alimentat de boca en boca. 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pimflòid
2.

Qu'èi clicat sus l'article per'mor qu'èi lejut "s èxes"

Amusant ça que là...

  • 1
  • 0
Max
1.

E ben, n'i a qu'an d'ideas per se gasanhar de moneda... Ieu, es la caudièra que me serviguèt sovent per escobar un passat amorós pesuc. Zo, al fuòc los sovenirs ! Vesi pas l'interès de s'embarrassar amb lo passat, fisic o espiritual. O puslèu virtual, qu'atal dison lo mond ara.

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article