Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Niça rend omenatge a Camille Muffat

Dimars de ser, de centenats de niçards se recampèron al riu de Palhon per dire un emotiu adieu a l’esportiva occitana

La vila de Niça, en acòrdi amb los parents de Camille Muffat, a organizat una seguida d’omenatges a l’esportiva occitana e a totas las victimas de l’accident dramatic que se passèt diluns en Argentina pendent lo rodatge de l’emission de telerealitat de TF1 nomenada Dropped.
 
Amb de mots, de lagremas e de candelas, los omenatges a l’esportiva occitana se son debanats pertot. La comuna de Niça installèt un libre de dòl e pengèt un retrach gigant de la nadaira. Se faguèt tanben d’omenatges al sèti de l’Olimpic Niça Natacion, lo club de totjorn de Camille Muffat.
 
Dimars de ser, de centenats de niçards se recampèron vèrs Palhon per far un omenatge fòrça emotiu. La comuna de Niça a fach un vidèo per onorar la paura esportiva occitana.

 
 

L'émouvant hommage de la ville de Nice à...per nice-matin
 
 
 
 
 

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article