Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Tunisia: an fach espetar un autobús de la gàrdia presidenciala en tuant 14 personas

L’atac seriá causat per un kamikaze que faguèt esclatar una bomba quand l’autobús passava davant lo sèti del partit de l’èx-dictator del país

Almens 14 personas moriguèron ièr en un atemptat contra un autobús que transportava d’agents de la gàrdia presidenciala de Tunisia. L’autobús espetèt quand transitava pel centre de la capitala, çò rapòrta un comunicat del ministèri de l’interior.
 
Segon de testimònis mençonats per l’agéncia d’informacions Efe, l’atac seriá causat per un kamikaze que faguèt esclatar una bomba quand l’autobús passava davant lo sèti del partit de l’èx-dictator del país, Zin Al Abidin Bin Ali. La majoritat de las victimas son d’agents de la seguretat, segon Efe.
 
Es ara lo tresen atac jihadista que patís Tunisia ongan. En junh passat ataquèron un complèxe toristic a Sossa, del temps qu’en març lo chaple se visquèt dins lo Musèu de Bardaw, en causant de desenats de mòrts.

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article