Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Facebook investirà vint milions de dolars en projèctes de lotjament social

La societat se vòl entraversar en los efièches de vielhiment accelerat de la populacion de Silicon Valley

La sedença de Facebook a Silicon Valley
La sedença de Facebook a Silicon Valley | Coolcaesar
La societat Facebook s’es engatjada a investir vint milions de dolars en projèctes de lotjament a de còstes abordables. Fa gaire recebèt de criticas perque ajuda pas los residents de Silicon Valley, afectats per un procès de vielhiment accelerat de la populacion, causat, en partida, per la societat que la dirigís Mark Zuckerberg.
 
A començament de decembre, Facebook expliquèt l'intencion de collaborar amb d’organizacions localas pel drech del lotjament, concretament per finançar de projèctes de construccion d'apartaments socialas e per ajudar de logataris expulsats. Ça que la, aquela decision es parallèla a l’expansion de Facebook al nòrd de l’estat de Califòrnia.
 
Segon lo jornal britanic The Guardian, las organizacions d’activistas, qu’èran fòrça criticas amb lo ròtle de Facebook dins l’aument de las inegalitats a Silicon Valley, an avalorat positivament aquela decision. Considèran qu'aqueles projèctes que finançarà la societat pòdon servir per far pression sus las autras entrepresas tecnologicas e per reduire la pauretat locala.



Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article