Bandièra01 capçalera  1180x150: Botiga

Actualitats

Lo desfís de Joanda: cantem totes l’imne occitan per mercejar los que nos ajudan

Enregistratz-vos a interpretar Se Canta e mandatz l’enregistrament al cantador lengadocian. Del mixatge ne sortirà un cant d’amor solidari per mercejar los professionals de santat que se baton per nòstras vidas

Lo cantador pòp occitan Joanda prepausa un desfís interessant per mandar un mercejament solidari a tot aquel mond que cada jorn nos ajudan dins aqueste periòde de crisi sanitària. S’agís de cantar ensems l’imne occitan, qu’es una cançon d’amor.
 
Çò que Joanda nos demanda es que cadun, de son luòc de confinament estant, enregistre o filme son cant en interpretant l’imme occitan Se Canta, tanben conegut coma Aqueras montanhas, e que lo mande puèi al cantador occitan per mejan de sa pagina Facebook @joandaoc.
 
Lo resultat serà mesclat amb totes los autres cantaires per realizar la version solidària de Se Canta, “l’imne que canta sonque l’amor”.
 
Demandatz al quite Joanda sus son compte Facebook las paraulas e la musica e indicatz-li vòstra adreiça e-mail.
 
Tot es explicat en francés dins lo vidèo que seguís.





abonar los amics de Jornalet

 


 
 




 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Francesc palma
1.

Mas per què non parlas pas en occitan ? Pardal !

  • 4
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article