Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Estats Units: la polícia lo fusilha per error tanlèu dobèrta la pòrta

Li disián Robert Dotson, aviá 53 ans e demorava amb sa femna e tres enfants

La victima lor dobrís la pòrta e pòrta quicòm dins la man drecha que los agents interprètan coma una arma, e aquestes lo fusilhan sul pic
La victima lor dobrís la pòrta e pòrta quicòm dins la man drecha que los agents interprètan coma una arma, e aquestes lo fusilhan sul pic | ecran

Tèxte legit

La polícia tuèt per error un òme lo 5 d’abril passat a Farmigton (Nòu Mexic), tanlèu la victima dobrir la pòrta de son ostal. Los agents i èran anats, avertits d’un eventual cas de violéncia sexista, e lo fusilhèron quan lo vegèron sortir amb un objècte a la man.

Los imatges de las camèras que las portavan los policièrs se venon de far publics aquesta dimenjada. Se pòt veire que los policièrs, après tustar a la pòrta, discutisson amb la centrala que los avertís que se son enganats d’ostal, son al 5305 e devon anar al 5308. Alavetz, un d’eles ditz “de tot en tot enganat” e rison. Al moment de partir, la victima lor dobrís la pòrta e pòrta quicòm dins la man drecha que los agents interprètan coma una arma, e aquestes lo fusilhan sul pic.

Li disián Robert Dotson, aviá 53 ans e demorava amb sa femna e tres enfants.

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article