Bandièra01 capçalera  1180x150: Botiga

Actualitats

La Cort de Justícia de l’UE declara que Polonha, Ongria e Chequia manquèron a lor obligacion d’aculhir de refugiats

Los jutges de l’Union considèran que los arguments sus l’òrdre public e la seguretat interiora son pas valids

La Cort de Justícia de l’Union Europèa a declarat que Polonha, Ongria e Chequia respectèron pas lors obligacions derivadas del drech europèu en acceptar pas d’aculhir de refugiats, coma n'èran convenguts los estats per l’Union Europèa en 2015. La senténcia de la cort que son sèti es a Luxemborg dona rason a la Comission Europèa e considèra que los arguments dels tres estats sul mantenement de l’òrdre public e sus la proteccion de la seguretat interiora per justificar lo refús son pas valids, e qu’o es pas tanpauc la sospechada disfoncion del mecanisme de relocalizacion.
 
 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 

 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Franc Bardòu
2.

La Cort de Justícia de l’UE declara que Polonha, Ongria e Chequia manquèron a lor obligacion d’aculhir de refugiats. E alavetz ? Lor cap d'estats, que lor va arribar, en consequéncia ?

  • 0
  • 0
Loís Gavrós Clarmont d\'Erau
1.

De segur seriá pas lo primièr còp

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article